DEDICATED TO BE AT YOUR SERVICE !

 

Lokacioni ku ndodhet Vila Enhalon karakterizohet me qetësi absolute. Përpos tingujt e këndshëm të valëve të liqenit, këtu do të kënaqeni edhe me natyrën gjatë katër stinëve të vitit. Lagjja në të cilën ndodhet Vila Enhalon është dizajnuar me qasje nga pas bregut të liqenit. Këtu nuk do të ndërgoni makina të frekuentojnë si në autostradë, këtu mundë ta ndërgoni gëzimin e fëmijës që argëtohet i lirshëm në oborret e lulëzuara dhe buzë bregut të liqenit.  

 

Për më tepër fotografi vizitojeni faqen tonë në Facebook, kliko KËTU ...