DEDICATED TO BE AT YOUR SERVICE !

Rajoni në të cilën gjendet Vila Enhalon është rrethuar me pasuri natyrore.
I përqafuar nga masivi malor, i bekuar me Liqen dhe Lum, Struga ofron mundësi të mira për bjeshkatari, biçiklizëm, peshkim, mbledhje të kërpudhave, çajrave etj.

Vila Enhalon për klientët e saj organizon:

  • Shëtitje me anije rreth Liqenit të Ohrit
  • Vizita studimore dhe kulturore të xhamive, kishave, monumenteve historike, muzeve, institucioneve lokale etj.
  • Bjeshkëtari të organizuar për ti hulumtuar malet e pasura me pemë dhe kafshë të llojllojshme në
  • Peshkim buzë liqenit të Ohrid ose në luginën e Lumit Drini i Zi
  • Vizita të Spa qendrave dhe banjave natyrale në rajonin e Dibėrės (52 KM)
  • Vizitë Kulturore dhe shoping në qytetin e Ohrid (14 KM)
  • Vizitë e qytetit të Bitolės (Manastirit) si dhe monumenteve arkeologjike si Heraklea (80 KM
  • Vizitë e qytetit të Prespës dhe liqenit të Prespës (45 km),
  • Viyitë e parqeve nacionale në afërsi: Parku nacional i Galiēicės, arku nacional Pelisterit dhe ai i Mavrovės
  • Etj.

 

Pamje nga Liqeni

LOCATE US

 


View Larger Map 

 

Për më tepër fotografi vizitojeni faqen tonë në Facebook, kliko KËTU ...