DEDICATED TO BE AT YOUR SERVICE !

 

Çmimore e verës 2014

 

Zbrisni fletushken për lirime ....

 

PANSION            

Pansion i plotë (për person)

 

 

 

 

23

 

 

 

 

Eur

1450

MKD

Gjysmë pansion (për person)

 

 

18

 

 

Eur

1100

MKD

Fjetje me mëngjes (për person)

 

 

15

 

 

Eur

950

MKD

DHOMA

1/2 (dy krevatesh)

 

20

 

Eur

1200

MKD

1/3 (tre krevatesh)

 

23

 

Eur

1400

MKD

Shazllone  (1 dite/ 1 person)

100

MKD

Varke (një ore)

900

MKD

 

*Fëmijë 6-10-vjeç  50% Lirim

* Fëmijë nën 6-vjeç, pa pagesë

* Pleq me nipa dhe mbesa 30 % lirim

* Seminare dhe konferenca dhe kampe verore 20% lirim

 

 

Për ta parë fletushken me çmimore dhe fotografi klikoni KETU ...

 

Për më tepër fotografi vizitojeni faqen tonë në Facebook, kliko KËTU ...