DEDICATED TO BE AT YOUR SERVICE !

Restoranti tradicional që e zbukuron Vilën Enhalon, krijon atmosferë relaksuese për gjithë ata që duan ti shijojnë ushqimet tradicionale me receta të vjetra Shqiptare. Vera dhe rakia shtëpiake janë vetëm disa nga shoqëruesit e ushqimit të shijshëm që gatuhet me dashuri nga shefi i kuzhinës.

 

Kapacitet
Me kapacitet të restorantit prej mbi 120 ulëseve ky vend ideal ofron kushte për ahengje familjare, shoqërore si dhe zyrtare, ndërsa nëse këtij kapaciteti ja shtojmë edhe oborrin prej  1 mijë katrorë, me kapacitet ne mbi se 500 ulëseve, buzë liqenit të Ohrit, fitoni një atmosferë të endrave tuja.


Urdhëroni, shijojeni ushqimin dhe pijet shtëpiake me çmime me konkurruese në tërë rajonin e Ballkanit.   

 

Për më tepër fotografi vizitojeni faqen tonë në Facebook, kliko KËTU ...

Për më tepër fotografi vizitojeni faqen tonë në Facebook, kliko KËTU ...

Për më tepër fotografi vizitojeni faqen tonë në Facebook, kliko KËTU ...

 

 

 

LOCATE US

 


View Larger Map