DEDICATED TO BE AT YOUR SERVICE !

 

Vila Enhalon posedon salle për konferenca, trajnime, seminare, prezantime etj. Kapaciteti i sallës është për 30-50 persona varësisht nga rregullimi i hapësirës, karriget dhe tavolinat për dëgjues).

Salla është e pajisur me LCD projektor, Flipchat tabele, kompjuter, printer etj. Për shfrytëzuesit e sallës Vila Enhalon ofron edhe mundësi për përkrahje teknike si dhe materiale pune:  Fleta B4 për flipchat, Markera etj.

 

 

Shum; nga aktivitet që organizatat e ndryshme lokale dhe ndërkombëtare i organizojnë në lokalin tonë, organizohen në hapsirat e oborit si dhe buzë liqenit.

Vendi është ideal për kampe verore për fëmijë dhe të ritur nga se këtu te, pjesëmarrësit e aktiviteteve tuaja, do të ndihen si në shtëpi. Ata nuk do të jen numër nëper hotelet e mëdha por do të jenë edhe nikoqirë të mysafirëve të ndryshëm nga se te ne egziston mundësija që vetë pjesëmarrësit të organizojnë piknik në oborr duge gatuar si një tim.

 

 

Për më tepër fotografi vizitojeni faqen tonë në Facebook, kliko KËTU ...